×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: joel skriver korttidskontrakt med TSM

2
Den svenska 19-åringen kommer att representera det klassiska CS-laget.
Den talangfulla svenska CS-spelaren Joel "joel" Holmlund har skrivit korttidskontrakt med det klassiska CS-laget TSM. Det meddelar organisationen genom ett inlägg på X ikväll.

I inlägget skriver TSM att kontraktet är skrivet på två månader och att det har en karaktär av provspel. Svensken kliver in som ersättare för Cai "CYPHER" Watson som tidigare i veckan såldes till Hampus "hampus" Posers lag Bleed Esports.

"Han (joel, reds. anm.) kommer att hjälpa till att skapa större balans i våra roller, samtidigt som han ger truppen mer firepower. Vi ser fram emot att se och utvärdera honom och vår prestation", skriver TSM.

Den svenska 19-åringen har varit avstängd från professionellt spel efter att Esportens Integritetskommission (ESIC) funnit att han bettat på sina egna matcher när han representerade det svenska laget Godsent — något som joel själv sedermera erkände. ESIC:s avstängning går ut imorgon vilket innebär att det inte föreligger några hinder för joel att representera TSM i de öppna Major-kvalen som spelas nästa vecka.

TSM är nu:
Valdemar "valde" Vangså
Mădălin-Andrei "MoDo" Mirea
Audric "JACKZ" Jug
Timofey "interz" Yakushin
Joel "joel" Holmlund


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/TSM

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..