×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha berättar varför Eyeballers valde bort joel: "Hade ögonen på honom"

1
Eyeballers delägare berättade varför laget valde att inte satsa på den numera avstängde svenska CS-spelaren.
Sveriges högst rankade lag Eyeballers övervägde att värva Joel "joel" Holmlund förra året. Det avslöjade delägaren Robin "flusha" Rönnquist under en sändning på Twitch på onsdagen.

Under sändningen berättade flusha att han och Jesper "JW" Wecksell övervägde värva joel till Eyeballers men att spelarens rykte inte var tillräckligt bra för att de skulle våga satsa på honom.

— Han har haft skitrykten under hela karriären. Det var därför vi inte kunde riskera att köra med honom. Vi hade ögonen på honom innan vi startade upp Eyeballers, berättar flusha.


Istället för Eyeballers blev det Godsent som plockade upp joel efter att han bänkats av Monte. Efter bara några månader i Godsent bänkades spelaren dock efter att Esportens Integritetskommission (ESIC) valt att stänga av spelaren för att utreda honom för matchfixning.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..