×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Profilerna reagerar på joels avstängning: "Kastar bort en monsterkarriär"

3
Många profiler har nu kommenterat svenska talangens avstängning.
Under gårdagen gick ESIC ut med att de stängt av Joel "joel" Holmlund för matchfixing. Det slutgiltiga beskedet om bann kommer att komma efter 6 oktober. Flera stora profiler i CS-scenen har kommenterat och gett sin åsikt om avstängningen.

En av de mest profilstarka är Owen "smooya" Butterfield som tidigare spelat mycket joel: "En så talangfull spelare kastar iväg en monsterkarriär för att tjäna lite lätta pengar, förtjänar sorgligt nog banne". Men det är inte den enda som kommenterar saken.

Martin "STYKO" Styk från Apeks ställer frågan om en livstidsbann ens är en tillräckligt stort straff för matchfixing: "Är det bara jag eller är en permanent bann för svagt straff för att betta/kasta matcher i över en månad?".

Den svenska Fnatic-profilen Andreas Samuelsson säger att detta är sorgligt för svensk CS: "Det här är sorgliga nyheter för den svenska CS-scenen. Han var utan tvekan en av de mest lovande unga talangerna och kunde ha en ljus framtid".

Något många profiler och fans undrar över är hur platsen i Blast Premier Showdown kommer att påverkas. I helgen vann nämligen joel kvalet tillsammans med Victory Zigzag över det svenska laget 416Olsk.





2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..