×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dansken tar över coach-rollen i TSM

1
Den före detta MOUZ-coachen är klar för ett nytt lag.
Den danska coachen Allan "Rejin" Petersen tar över coach-rollen i TSM. Det meddelade organisationen under onsdagen genom ett inlägg på X.

Under 2023 coachade Rejin det brittiska laget Team Endpoint under våren och agerade som sportchef för Sashi Esports under hösten. Mest känd är han dock för att ha coachat Mouz under åren 2019—2020, ett uppdrag som avbröts när det uppdagades att han utnyttjat den så kallade coachbuggen.

Till följd av coachbuggen bannades Rejin från att coacha i Majors och fick lämna Mouz. Sedan dess har Valve tidsbegränsat avstängningen och Rejin kan nu återigen coacha i Majors.

Rejin ersätter Rémy "XTQZZZ" Quoniam som hade coachrollen i TSM i bara ett par månader innan han lämnade för Team Vitality.


Artikelbild: Pressbild/Starladder och TSM
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..