×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förra CS-proffset uppmärksammas efter svidande kritik mot Valve

1
Dansken är inte nådig i sin kritik.
Trots att det gått mer än tre månader sedan Counter-Strike 2 släpptes känns spelet långtifrån färdigställt. Nu uppmärksammas den danska före detta proffsspelaren Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen efter att han listat allt han tycker är dåligt inför de stundande Major-kvalen.

I NaToSaphiX:s inlägg nämner dansken bland annat att CS2 har sämre netcode, movement, spray control och ekonomi än föregångaren Global Offensive. Han skriver också att spelet har mindre alternativ för spelarna, fler fuskare och problem med demo viewern.


Reddit uppmärksammades danskens inlägg i en tråd som blev en av gårdagens mest uppröstade på forumet. I tråden håller de flesta användarna med NaToSaphiX om kritiken och hoppas på förbättring från Valve.

"Visst, de kan fixa CS2 över tid, men kom igen, CS:GO dog bara för att vi skulle få återuppleva de värsta delarna av CS:GO i ett nytt ljus", skriver bland annat användaren A1pH4W01v i tråden.

Under sin karriär som proffsspelare var representerade NaToSaphiX bland annat Complexity Gaming, Mouz och Heroic. Hans främsta bedrift var segern i LAN-tävlingen cs_summit år 2019. I november förra året meddelade 27-åringen att han avslutar sin spelarkarriär.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/Valve
Videokälla: cs_summt/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..