×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY om jämförelserna med s1mple: "Vill inte bli sedd som en kopia"

1
G2-stjärnan ser det som en utmaning att bli bättre än Oleksandr "s1mple" Kostyliev.
Under 2023 har det ryska underbarnet Ilya "m0NESY" Osipov gått från klarhet till klarhet. 18-åringen, som gjorde sitt första år som proffsspelare på högsta nivå redan 2022, har varit en av världens främsta under året och bland annat vunnit både IEM Cologne och IEM Katowice.

Eftersom m0NESY fostrats i Natus Vincere är det många som jämfört ryssen med lagets ukrainska AWP-stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev. I en intervju med sin före detta lagkamrat Eugene "Aunkere" Karyat berättar m0NESY att han inte vill betraktas som en kopia av spelaren.

— Jag bryr mig inte om folk säger att jag kopierar s1mple, för det gör jag inte, säger han och fortsätter:

— Jag gillar inte den tanken. Jag vill inte bli sedd som en kopia av någon annan.

Även om m0NESY inte ser sig själv som en kopia av s1mple medger han att han har studerat hans spelstil och inspirerats för egen del.

— Jag kan säga att jag har använt några av s1mples aggressiva moves. Jag började kolla in honom när han gick med i Navi och blev utsedd till världens bästa spelare år 2018 och jag ändrade min stil på grund av honom, säger han.

— Jag var inspirerad av hur smart han spelade. Jag kunde inte förstå hur han kunde göra det så jag blev nyfiken. Och det blev en utmaning att bli bättre än honom.

Nästa gång vi får se m0NESY på servern är i slutet av januari då G2 Esports deltar i Blast Premier Spring-gruppspelet. Laget har fått en direktinbjudan till de europeiska RMR-tävlingarna och slipper därför de första två faserna i kvalet till Majorn i Paris som spelas i början av månaden.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..