×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Bugg i Counter-Strike 2 orsakar felaktiga spawns

1
I teorin kan buggen leda till ett litet övertag.
Häromdagen uppmärksammade Reddit-användaren AdamoA- en mindre bugg i Counter-Strike 2. Buggen ledde till att spelarens lagkamrat spawnade på en plats som egentligen inte ska vara möjligt att spawna på i Competitive-läget.

I tråden bekräftade flera andra spelare att de stött på buggen och de flesta rapporterar att den ofta uppstår i den första pistolrundan. Användaren dying_ducks skriver att buggen verkar uppstå på grund av att spelet felaktigt tror att det är fler än fem spelare i laget varpå antalet möjliga spawn-platser utökas.

Även om det rör sig om en förhållandevis liten bugg påpekar några användare att den i teorin kan leda till ett litet övertag för ena sidan, då en förmånlig spawn-plats gör det möjligt att överraska motståndaren med en timing som annars inte hade varit möjlig.

Läs diskussionen:
Yesterday our teammate spawned in a weird spot... it is not a real spawn point
byu/AdamoA- inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och AdamoA-/Reddit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..