×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Inbyggt wallhack upptäckt i CS2 – gör att spelare kan se genom smokes

1
Ny bugg gör det möjligt att se spelare genom smokes.
Sedan releasen av Counter-Strike 2 har flera buggar uppmärksammats av spelare. Nu uppmärksammas även ett "inbyggt wallhack" på Reddit.

Det är trådskaparen GGDropcom_Off som delar med sig av ett klipp där denne gör det möjligt att upptäcka spelare genom smokes. I klippet mixtrar användaren med färgfilter i Nvidias GeForce Experience och därefter lägger en smoke i spelet, detta resulterar i att tydliga silhuetter av andra spelare syns både i och bakom smoken.

I en av trådens mest uppröstade kommentarer påpekar användaren slouchybutton att denna bugg inte bör ligga på Nvidia, utan på Valve.

"This is not on nvidia, but on Valve. If the driver has access to it, cheats can as well. They shouldn't be rendering the player if not visible - this is complicated so they do, but it comes at this exact cost, skriver slouchybutton"

New features in CS2
byu/GGDropcom_Off incsgo

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..