×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple avslöjar: Då vill han vara tillbaka i tävlingssammanhang

1
En av världens bästa Counter-Strike-spelare har siktet inställt på Majorn i Shanghai.
När 2024 års andra Major i Counter-Strike 2 äger rum i Shanghai hoppas Oleksandr "s1mple" Kostyliev vara en av spelarna som gör upp på servern. Det berättar stjärnan, som för närvarande är på paus från tävlingsspel, under en av sina sändningar på Twitch.

Det är den ryska nyhetssajten Escorenews som rapporterar att s1mple under en sändning pratat om Majorn i Shanghai och då sagt att han har som målsättning att spela framför de kinesiska fansen.

– Majorn i Shanghai? Bror, jag älskar Shanghai. Det är faktiskt mitt mål att spela i Shanghai-Majorn, särskilt på scenen och inför de kinesiska fansen, säger han och fortsätter:

– Det här är turneringen jag ser fram emot. Jag älskar Shanghai, det är en av de trevligaste platserna jag någonsin varit på.

s1mple, som av många ses som den bästa Counter-Strike: Global Offensive-spelarna genom tiderna, valde att pausa sitt tävlingsspelande i oktober i samband med släppet av Counter-Strike 2. Än så länge har han inte spelat någon officiell tävlingsmatch i den nya versionen av spelet.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..