×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

"Som en blixt från klar himmel" – förra NIP-spelaren överraskad av s1mples paus

1
Aleksi "Aleksib" Virolainen fick reda på Oleksandr "s1mple" Kostylievs beslut när han anlände till Sydney.
Det var för precis en månad sedan som världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev meddelade att han tar en paus från proffslivet. Nu berättar s1mples lagkamrat Aleksi "Aleksib" Virolainen om sina känslor om s1mples slut.

I en intervju med nyhetssajten Pley.gg fick Natus Vinceres finska in-game leader frågan om hur han kände kring s1mples plötsliga beslut.

— Jag fick reda på det i Sydney faktiskt. Det kom lite som en blixt från klar himmel. Men det är inte första gången jag är med om något liknande, så man måste bara titta framåt och starta processen med någon annan, förklarar Aleksib på mediedagen under Blast.

Vad nästa steg för s1mple blir är ännu oklart. För Aleksib och Navi väntar härnäst Blast Premier World Finals som spelas i mitten av december.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: cs_summit 5

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..