×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

dev1ce berättar: Han är den bästa CS:GO-spelaren genom tiderna

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz anser sin AWP-kollega vara den bästa genom alla tider.
Nicolai "dev1ce" Reedtz var den store fixstjärnan under Astralis storhetstid i CS:GO och han finns alltid med i diskussionen om vem som är den bäste CS:GO-spelaren i historien. I en intervju med den ryska nyhetssajten Escorenews delar nu den 28-årige dansken sina egna tankar kring just detta.

Trots fyra Majorvinster och flertalet individuella priser och topplaceringar ser dev1ce inte sig själv den absolut bäste. Han anser att den titeln tillhör ingen mindre än Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

"För mig är s1mple den bästa. Jag tycker att han var den bäste under lång tid. Jag vet att jag vann mer än honom men jag var aldrig utsedd till årets bäste spelare under ett enda år. Jag tror även att ZywOo skulle kunna vara där uppe tillsammans med s1mple, om han hade fler år på sig. Men jag är glad över att vara den spelare som vann flest majors och hade en stor del i det", säger han.

dev1ce var en del av det Astralis som bland annat vann ELEAGUE Major Atlanta 2017, FACEIT Major London 2018, IEM Katowice 2019 och StarLadder Berlin Major 2019. Han har även vunnit 19 stycken MVP-medaljer, varav två av dessa var på Majorturneringar.

Artikelbild: Stefan Romare, Stephanie Lindgren/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..