×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

s1mple missar troligtvis historiska Majorn: "Något oväntat skulle behöva hända"

1
Natus Vincere vill fortsätta med nuvarande femma.
I veckan genomförde CS-sajten HLTV en stor intervju med Natus Vinceres coach Andrey "B1ad3" Gorodensky. En fokusfråga handlade såklart om stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hur hans framtid ser ut.

B1ad3 var tydlig i sina svar och det ser ut som att man vill behålla nuvarande femma under resten av året samt början av nästa år. Det skulle innebära att s1mple med största sannolikhet inte kommer att spela för Navi i den historiska första CS2-Majorn som äger rum i Köpenhamn i slutet av mars.

– Något oväntat skulle behöva hända hända. För nu har vi en exakt plan för vad vi vill göra när det gäller spelet, när det gäller att bygga vår meta, våra roller, allt, säger B1ad3.

– För oss vore det dumt att bygga upp något nu direkt innan Majorn börjar, att bygga något för att sedan ändra systemet igen, fortsätter han.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: s1mple/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..