×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple konfronterar hatarna: "Jag ser er"

1
Trots att stjärnan pausat karriären håller han reda på sina kritiker.
Världens bästa CS:GO-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev har ännu inte spelat en tävlingsmatch i Counter-Strike 2. 26-åringen beslutade att pausa sin spelarkarriär i samband med släppet av CS2 och det är ännu oklart när han kommer att göra comeback.

Trots att s1mple inte spelar professionell CS är det många fans som uppmärksammar stjärnan. Under årets sista tävling Blast Premier World Final har Twitch-chatten vid flera tillfällen spammats med meddelandet "s0mple" — en gliring som s1mple själv inte verkar uppskatta.

Under veckan har s1mple själv varit inne i chatten och konfronterat sina kritiker. I en numera borttagen tråd på Reddit visade användaren BottleOJamie upp en skärmbild där s1mple skrivit ett meddelande till hatarna.

"Alla plebs som skriver s0mple, jag ser er och håller koll på er", skev s1mple.


Även om s1mple inte tävlar i Counter-Strike för tillfället streamar han med jämna mellanrun på Twitch och då är det fortfarande CS2 som gäller. Den senaste veckan har AWP-stjärnan streamat tre dagar vilket är mer än på flera veckor.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..