×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Storlagets oväntade drag – köper partnerplats av Evil Geniuses

1
Cloud9 blir partner till Blast under nästa år.
Den amerikanska organisationen Cloud9 blir nytt partnerlag till turneringsarrangören Blast. Det står klart efter att laget köpt Evil Geniuses partnerskapsplats med arrangören.

Beskedet, som meddelades genom ett pressmeddelande under söndagen, kommer något oväntat då det troligtvis inte rör sig om något längre partnerskapsavtal. CS-tillverkaren Valve meddelade nämligen tidigare i år att man år 2025 kommer att implementera nya regler i syfte att få bort franchise-ligor.

Att Evil Geniuses väljer att sälja sin plats i Blast-tävlingar tolkas av många som ett tecken på att uppgifterna som florerat under hösten om att organisationen lägger ner sin CS-verksamhet stämmer.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..