×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Därför valde stjärnan bort Faze Clan: "Kändes respektlöst"

1
Russel "Twistzz" Van Dulken hade kunnat stanna i Faze Clan om organisationen agerat annorlunda.
En av höstens största största övergångar är Russel "Twistzz" Van Dulken flytt från världsettan Faze Clan till storsatsande Team Liquid. I en lång intervjuserie med CS-sajten HLTV avslöjar nu Twistzz att bristande initiativ från Faze Clan var avgörande för att affären skulle bli av.

I intervjun säger Twistzz, vars kontrakt med Faze Clan gick ut i september, att han förväntade sig att laget skulle inleda förhandlingar om förlängning åtminstone ett par månader innan kontraktets avslutande. Men det dröjde till bara några veckor innan kontraktslut förrän Faze valde att inleda förhandlingarna.

— Det var en brist på kommunikation i ungefär en månad, och inom den månaden, ungefär två veckor in, sa jag till Faze: "Killar, jag har erbjudanden som kommer in, jag måste veta vad som händer. Är jag fortfarande här eller vad?" När det kom ett svar hade jag redan ganska djupa samtal med Vitality och Liquid, säger Twistzz.

När det blev dags för 24-åringen att bestämma vilket av erbjudandena han var mest intresserad av verkar det som att bristen på kommunikation från Faze kan ha påverkat valet.

— Jag kunde inte låta bli att tänka att bristen på kommunikation och förhandlingar kändes respektlöst, även om jag förstår hur de arbetar nu och att det inte var deras avsikt. Jag ville inte vara den som ber om ett nytt kontrakt, säger Twistzz.

— Det fick mig att fundera över erbjudandena när de kom in. Om Faze hade förhandlat för tre månader sedan hade jag förmodligen förlängt. Men på grund av möjligheterna och tajmingen kände jag att det var dags att gå vidare.

Artikelbild: Pressbild/Team Liquid
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..