×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klipp på CS-fuskare får spelarna att be om påträngande anti-cheat: "Så trött på det här"

1
Borde Valve skapa ett mer påträngande anti-cheat?
CS2-spelarna fortsätter att stöta på fuskare i högre grad än vad som är önskvärt. Under helgen delades ett klipp på en av spelets många fuskare på Reddit vilket fick flera uppgivna spelare att återigen vädja till speltillverkaren Valve om ett uppdaterat antifusk-system som är mer påträngande än det nuvarande.

"Ge mig ett anti-cheat som kan se allt jag gör vid det här laget. Jag bryr mig inte, det kan få betala mina skatter, jag är så trött på det här. Jag köade till ett competitive game som uppvärmning och det här är min lagkamrat. Jag team killade honom men det hjälper inte någon i motståndarlaget", kommenterade trådskaparen dvrkiie klippet.

anticheat
byu/dvrkiie incsgo


Det nuvarande antifusk-systemet i CS2 är inte lika påträngande som till exempel Valorants anti-cheat som verkar på så kallad kernel-nivå och därmed har kontroll över i princip alla processer på en dators operativsystem. Nu verkar spelarna vara mer än beredda på att ge Valves anti-cheat mer tillgång till deras datorer för att stävja fuskandet.

Artikelbild: Skärmbild/Reddit

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..