×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Valves världsranking uppdaterad — svenska topplagen går om NIP

2
Alla svenska topplag klättrar på Valves världsranking.
Under måndagen uppdaterade Valve sin officiella världsranking av CS-lag. För svensk del innebar uppdateringen en hel del positiva nyheter då i princip samtliga svenska lag klättrar på rankingen.

Högst rankade av svenskarna är Eyeballers som i Valves ranking rankas som världens 34:e bästa lag just nu. Bara en placering efter kommer Godsent på plats 35.

Bland övriga svenska topplag återfinns Alliance på plats 44 och Metizport på plats 57. Värt att notera är att samtliga fyra svenska topplag är bättre rankade än Ninjas in Pyjamas som till följd av sina rosterändringar är rankade först på plats 62 i världen.

Den svenska spelare som hamnar högst på världsrankingen är Tim "nawwk" Jonasson vars Apeks är rankade på plats 19. Kort därefter, på plats 21, hamnar Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion.

Så rankas svenska lagen på Valves världsranking:
1. Eyeballers (34)
2. Godsent (35)
3. Alliance (44)
4. Metizport (57)
5. Sverige The Prodigies Sweden (128)
6. Sverige knasigT (179)

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Daniel Sandström

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..