×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Ence får polsk kärna — värvar trio från svenskägda organisationen

1
Tre spelare från 9INE ansluter till Ence Esports.
Förra veckan var minst sagt intensiv för ENCE Esports. Under veckan tappade laget Álvaro "SunPayus" García och Pavle "Maden" Bošković till Falcons Esports samt Guy "Nertz" Iluz till Heroic.

På söndagskvällen presenterade sedan den finskägda organisationen vilka spelare som ska ersätta spelarna som lämnat. Till mångas överraskning var det den polska trion Krzysiek "Goofy" Gorski, Kacper "kylar" Walukiewicz och Olek "hades" Miskiewicz som ansluter till laget.

Trion värvas in från den svenskägda organisationen 9INE som spelarna representerat under hela 2023. Tidigare i år lyckades 9INE kvala till Majorn i Paris och ta sig till den sista gruppspelsfasen Legends Stage vilket innebär att Ence, i och med att man värvar en majoritet av femman, kommer att få 9INE:s inbjudan till den europeiska RMR-turneringen inför vårens Major i Köpenhamn.

9INE har ännu inte presenterat några ersättare för spelarna.

Ence är nu:
Paweł "dycha" Dycha
Lukas "gla1ve" Rossander
Olek "hades" Miskiewicz
Kacper "kylar" Walukiewicz
Krzysiek "Goofy" Gorski


Artikelbild: Ence/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..