×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Boombl4 berättar hur mycket pengar han tjänat på stickers

1
Kirill "Boombl4" Mikhailov har tjänat enorma summor på stickers.
Förra året meddelade speltillverkaren Valve att Majordeltagande lag och spelare tillsammans tjänade över 70 miljoner dollar på försäljningar av stickers under ett år. Nu avslöjar Cloud9:s kapten Kirill "Boombl4" Mikhailov hur mycket han själv tjänat på just stickers.

Det är i samband med Boombl4:s medverkan i en rysk podcast som stjärnan berättar hur mycket pengar det rör sig om. I podcasten delar han med sig om hur hans lön såg ut i starten av sin CS-karriär och nämner även att han tjänat runt en miljon dollar på stickers, skriver Escorenews.

"I Quantum Bellator Fire hade jag en lön på 500 dollar. Jag tjänade 2500 dollar i Winstrike. <...> Fick jag in en miljon dollar på stickers? Ja, runt den siffran totalt", säger han.

Boombl4 fick sitt stora genombrott under sin tid i Quantum Bellator Fire och har sedan dess representerat Winstrike Team, Natus Vincere och 1win innan han anslöt till Cloud9 under hösten.

Artikelbild: Alexander Grey/Unsplash och Stefan Romare
Vidoekälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..