×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

s1mples ersättare om pressen: "Ingen anledning att jämföra oss"

2
Igor "w0nderful" Zhdanov vill inte jämföras med världsstjärnan.
Natus Vincere åkte på en stort bakslag när Oleksandr "s1mple" Kostyliev meddelade att han tar en paus från proffskarriären. Som ersättare har blott 18-årige Igor "w0nderful" Zhdanov värvats in från Team Spirit för att fylla de kanske största skorna i CS-världen.

I en intervju med nyhetssajten Players fick w0nderful frågan om han upplever någon extra press i och med att det är just s1mple som han ersätter i Navi. AWP-talangen svarade då kort att han inte vill jämföras med världsstjärnan.

— Jag är en ny spelare, så det finns ingen anledning att jämföra oss, svarade han kortfattat på frågan.

I veckan spelar w0nderful sin första stora LAN-tävling tillsammans med Navi och än så länge har det gått riktigt bra för tonåringen i Blast Premier Fall Finals. På de fem kartor som Navi hittills hunnit spela har w0nderful noterats för högst genomsnittlig HLTV-rating hittills av lagets spelare med 1.24.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..