×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Mouz-stjärnan lämnar för Faze Clan — ersätts tillfälligt av Brollan

1
Ludvig "Brollan" Brolin får chansen i Mouz.
Tidigare i veckan rapporterade CS-sajten HLTV att den bänkade Ninjas in Pyjamas-spelaren Ludvig "Brollan" Brolin registrerats som spelare för Mouz i årets sista stora LAN-tävling Blast Premier World Finals. Nu har NIP och Mouz bekräftat att uppgifterna stämmer.

Anledningen till att Brollan kliver in i Mouz är för att laget tappat sin stora stjärnspelare David "frozen" Čerňanský. Under söndagen meddelade Mouz först att den 21-årige slovaken lämnat laget och senare på kvällen presenterades han som Faze Clans nyförvärv.

Det är i skrivande stund oklart om Brollan är aktuell för att fortsätta i Mouz om inhoppet går bra. Varken NIP eller Mouz har dock kommunicerat annat än att det rör sig om ett tillfälligt inhopp.

Blast World Finals pågår mellan 13-17 december i Abu Dhabi. Mouz inleder turneringen i grupp B och ställs i första matchen mot G2 Esports.

MOUZ under Blast Premier World Finals
Kamil "siuhy" Szkaradek
Ádám "torzsi" Torzsás
Jimi "Jimpphat" Salo
Dorian "xertioN" Berman
Ludvig "Brollan" Brolin


Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..