×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Journalist sågar valet av Brollan som stand-in: "Underväldigande"

1
Valet av Ludvig "Brollan" Brolin som stand-in sågas inför Blast Premier World Finals.
Efter att David "frozen" Čerňanský lämnat Mouz för att ersätta Russel "Twistzz" Van Dulken i Faze Clan valde den tyska organisationen att plocka in Ludvig "Brollan" Brolin som stand-in för årets sista stora CS-tävling Blast Premier World Finals. Nu sågas valet av HLTV-journalisten Arron "Dempz" Dempsey.

I en analys inför tävlingen skriver Dempz att Mouz kommer få det svårt att nå en slutspelsplats och att han inte tycker att Brollan är en inspirerande stand-in.

"Om vi ska vara realistiska är Brollan en underväldigande stand-in. Om detta är ett experiment för att se om Brollan kan bli en permanent spelare i laget är oklart men just nu är han bara en tillfällig utfyllnad", skriver Dempz och fortsätter:

"Svenskens aktie har fallit dramatiskt sedan han hyllades som en av Counter-Strikes stigande superstjärnor 2019 och 2020 till den grad att han baktalades under slutet av sin tid i Ninjas in Pyjamas. Faktumet att NIP, som haft det svårt under de senaste två åren, valde att bänka honom ser inte bra ut för 21-åringen."

Brollan och Mouz spelar sin första match i tävlingen mot G2 Esports på onsdag klockan 16:00.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..