×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Här briljerar m0NESY i omänsklig 1v2-clutch mot Brollan och siuhy

1
Otroliga skott från G2 Esports AWP-stjärna.
Under onsdagen spelades de första matcherna i årets sista stora LAN-tävling Blast Premier World Finals. Från svenskt håll är det bara Ludvig "Brollan" Brolin som deltar som inhoppare i Mouz och 21-åringen fick en tung start på tävlingen mot G2 Esports.

Brollan och Mouz förlorade öppningsmatchen med 0-2 i kartor. Dessutom fick svensken vara på den mottagande sidan när Ilya "m0NESY" Osipov stod för den första speldagens kanske snyggaste play.

Vid ställningen 11-10 på Nuke hamnade m0NESY i en 1v2-situation mot Brollan och Kamil "siuhy" Szkaradek. Tack vare två riktigt sjuka AWP-skott lyckades 18-åringen vinna clutchen och ta G2 upp på matchboll.

Se m0NESYs sjuka skott:

För Brollan och Mouz väntar nu en direkt avgörande utslagsmatch mot Heroic som förlorade sin öppningsmatch i gruppspelet mot Faze Clan.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..