×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW vill se mer rivalitet i CS-scenen: "Behöver fler storylines"

1
Vår svenska AWP-stjärna tror att rivaliteter kan göra matcherna mer spännande.
I veckan har den svenska AWP-stjärnan Jesper "JW" Wecksell gett sig in i en debatt om trashtalkandets vara eller icke-vara inom esporten. I ett inlägg på Twitter kommenterade JW en situation där Evil Geniuses Valorant-spelare Max "Demon1" Mazanov psykat en motståndare genom att fortsätta skjuta på spelaren efter han dött.

I ett inlägg skriver JW, som själv är känd för att göra samma sak, sarkastiskt frågan hur detta kan vara tillåtet och att Demon1 borde bannas för tilltaget.

Inlägget ledde till viss förvirring då flera Valorant-fans inte förstod ironin i inlägget. I ett senare inlägg valde JW därför att förtydliga sin hållning om att rivaliteter inom esporten är något positivt.

"Jag tycker att vi behöver fler storylines inom esport överlag, göra matcherna mer spicy och öka rivaliteten, speciellt i ett spel som CS där lag spelar mot varandra ofta. Utanför servern är en annan sak (snälla, skaka hand med varandra, killar)", skriver JW.


JW har själv varit en del av en av esportens största rivaliteter. Under flera år hade JW:s gamla lag Fnatic en stark rivalitet med Ninjas in Pyjamas som ledde till flera episka matcher lagen emellan.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..