×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för Brollan i första tävlingsmatcherna utanför NIP

1
I ett helsvenskt mixlag dominerade Ludvig "Brollan" Brolin på servern.
Under helgen ställde Ninjas in Pyjamas nyligen bänkade stjärnspelare Ludvig "Brollan" Brolin upp i helgturneringen ESEA Cash Cup med ett stjärnspäckat svenskt mixlag. Det blev succé för både laget, som vann hela tävlingen, och Brollan som dominerade på servern.

Förutom Brollan bestod mixlaget, som spelade under namnet f4ceit4contract, av Gamerlegion-stjärnan Isak "isak" Fahlén, den bänkade Godsent-spelaren Erik "ztr" Gustafsson samt Lilmix-duon Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris och Lucas "L00m1" Haukland.

Mixen gick helt obesegrade genom hela turneringen och förlorade inte ens en karta i varken semifinalen och finalen som spelades i bo3-format. I finalen mot Insilio noterades Brollan för både flest kills och högst HLTV-rating på servern.

För turneringsvinsten kammar femman hem 3000 dollar (~33 000 kronor) i prispengar.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..