×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Ninjas In Pyjamas transferlistar Brollan

1
Ludvig "Brollan" Brolin får inte fortsätta i Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas fortsätter att göra sig av med svenskar i laget. På lördagsmorgonen meddelade laget genom inlägg i sociala medier att Ludvig "Brollan" Brolin blir näste svensk att bänkas och transferlistas.


Beskedet kommer bara några dagar efter att Brollans svenske lagkamrat Hampus "hampus" Poser också blivit bänkad och transferlistad av organisationen, men helt oväntat var det inte då Brollan inte spelat i NIP:s tävlingsmatcher i veckan.

Enligt NIP har organisationen redan gjort klart med en ersättare, men vill inte ännu avslöja vem som kommer att ta Brollans plats i laget. Tills vidare kommer därför Max "maxster" Jansson att agera inhoppare för att fylla Brollans plats.

Brollan, som under sina tonår sågs som Sveriges största CS-talang, värvades till Ninjas In Pyjamas från rivalen Fnatic under vårsäsongen förra året. Med NIP har den nu 21-årige svensken vunnit bland annat Global Esports Tour Dubai och Svenska Cupen år 2022.

NIP har nu följande laguppställning:
Fredrik "REZ" Sterner
Kristian "k0nfig" Wienecke
Daniil "headtr1ck" Valitov
Patrick "es3tag" Hansen
Max "maxster" Jansson

Hampus "hampus" Poser (transferlistad)
Ludvig "Brollan" Brolin (transferlistad)

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..