×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas skapar gamingevent för kvinnor och icke-binära

2
Proffsspelaren Jennica "jenkon" Sjögren är en av spelarna som kommer att vara på plats.
På lördag arrangerar den svenska esportorganisationen Ninjas in Pyjamas ett gaming- och esportevent för kvinnor och icke-binära på Inferno Online och Redbull Gaming Sphere i Stockholm. Syftet med eventet är att utgöra en trygg mötesplats där deltagarna ska kunna utveckla sitt intresse för gaming och esport.

En av personerna som kommer att vara på plats är NIP-spelaren Jennica "jenkon" Sjögren som kommer att berätta om sin resa till proffslivet.

— För bara några år sedan var det nästan omöjligt för tjejer att bli esportproffs, men nu finns det faktiskt möjligheter. Jag ser fram emot att berätta om min resa och hur man blir bättre i spelet. Det kommer bli en kul dag, säger jenkon i ett pressmeddelande.


Artikelbild: Pressbild/Red Bull Gaming Sphere

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..