×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Inga svenskor i europeiska ESL Impact-slutspelet

1
Våra svenska stjärnor missar Impact-slutspelet ännu en gång.
Det fortsätter att gå tungt för de svenska ESL Impact-spelarna. För den fjärde säsongen i rad kommer tävlingens LAN-slutspel att spelas utan en enda svensk deltagare från den europeiska divisionen.

Närmast en plats i slutspelet den här gången var Jennica "jenkon" Sjögren i Ninjas In Pyjamas samt G2 Esports-duon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran.

NIP slutade på en delad andraplats i grupp A efter tre vinster och två förluster i gruppspelet — men får inte chansen att kvala till slutspelet på grund av tiebreaker-regler. Även G2 hade tre vinster och två förluster, men det räckte bara till en tredjeplats i grupp B.

Toppade grupperna gjorde istället Natus Vincere och Nigma Galaxy. Bägge lagen gick obesegrade genom gruppspelet och är stora favoriter inför LAN-finalerna som spelas i december på Dreamhack Valencia.

I den amerikanska ESL Impact-divisionen, där svenskan Tilde "7licious" Byström representerar Evil Geniuses, pågår fortfarande gruppspelet. Med sex av sju matcher spelade ligger EG på en andraplats i gruppen och har goda möjligheter att en slutspelsplats i den sista spelomgången.

Artikelbild: Pressbild/NIP och G2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..