×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Dålig stämning mitt under livesändningen: "Kan du lämna studion?"

1
Hege "Hedje" Botnen uppskattade inte Sudhen "Bleh" Wahengbams analys.
Just nu pågår ESL Impact Season 4 Global Finals i Valencia. Under lördagen uppstod en märklig stämning i studion då den före detta proffspelaren och numera analytikern Hege "Hedje" Botnen bad kollegan Sudhen "Bleh" Wahengbam att lämna studion.

Det var efter elimineringsmötet mellan HSG och Flyquest Red som bleh uttryckte sin besvikelse över Flyquests prestation i matchen. Något som inte verkade uppskattas av Hedje.

— Kan du inte bara lämna studion? Jag uppskattar inte detta. Dessa Flyquest Red-tjejer har kämpat hela säsongen och varit felfria i Nordamerika och eftersom de inte kan få sina nerver under kontroll på LAN så kastar du bara skit över dem från ingenstans. Du kan gå ut och spela. Gå ut och känn hur det är sade Hedje i sändningen.

Matchen slutade 2-0 i kartor till det asiatiska laget HSG efter att laget vunnit med 13-6 och 13-2. HSG åkte därefter ut ur turneringen efter en förlust mot Nigma Galaxy.

Se situationen:

Artikelbild: Hedje/Twitter och Tyler Grenfell/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..