×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarna rasar på ESL efter ändringar i nästa års damtävlingar

1
Flera spelare kritiska till ESL:s förändringar.
På torsdagen presenterade tävlingsarrangören ESL förändringar till nästa års program av ESL Impact. Turneringar och ligor kommer fortsatt att arrangeras, men den stora LAN-tävlingen som tidigare hölls i Katowice skrotas.

"Under det kommande året har vi beslutat att ta ett steg tillbaka och revidera vårt förhållningssätt till oberoende evenemang. Medan vi håller på att utforska nya möjligheter kommer det inte att bli några oberoende evenemang under 2024", skriver ESL i ett pressmeddelande

Detta har medfört kritik på plattformen X, rapporterar dust2.dk.

Den brasilianske spelaren Gabriela "Gabs" Freindorfer från FURIA menar att omfördelningen är "meningslös" medan FlyQuest-spelaren Marissa "madss" Dasta tycker att förändringen snarare skapar "problem än att lösa dem".

Kommentatorn Lucy "LucyLuce" Eastwood uttycker även hon sitt missnöje på X.

"Besviken över att förlora Katowice. Det kändes rätt att ha ett LAN där för att kicka igång året – att inte glömma att ha det sida vid sida med IEM också", skriver LucyLuce, som kommenterar ligan och driver en blogg om dam-CS för ESL.


Utöver den uteblivna LAN-turneringen i Katowice ändras även fördelningen vid Impact Leauge LAN-finalerna då Europa får fler platser på bekostnad av andra regioner. Enligt ESL själva sker denna förändringar på grund av lågt deltagande i vissa regioner och flyttar därför dessa platser till de områden med högst konkurrens.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..