×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Se danska stjärnans smärtsamma knivmiss

1
Den här missen kommer Astralis nyförvärv sent att glömma.
Under veckan spelas miljonturneringen Betboom Dacha i Förenade Arabemiraten. I tävlingen deltog bland annat Astralis som spelade sina första tävlingsmatcher med nyförvärven Jakob "Jabbi" Nygaard och Martin "stavn" Lund.

Resultatmässigt har det inte blivit någon succé för Astralis som förlorade två raka gruppspelsmatcher mot Virtus.pro och Furia Esports och därmed slutade sist i tävlingen. Som om inte det var illa nog är också turneringens just nu mest sedda klipp på Twitch från en sekvens där Jabbi totalt missar en till synes enkel kniv-kill.

I klippet, som något ironiskt döpts till "jabbi failing to do what he did to his team", syns hur Jabbi gör sig redo för att kniva ned Yuri "yuurih" Santos men missar hugget och blir istället dödad av brassen. Titeln syftar på att Jabbi påstås ha svikit sitt förra lag Heroic när han valde en flytt till Astralis framför att förlänga sitt kontrakt.

Se Jabbis miss:

Artikelbild: Pressbild/Astralis och Skärmbild/Fissure

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..