×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas tar brons i Svenska Cupen: "Önskade att vi kunde gå längre"

1
De regerande mästarna får nöja sig med en bronsmedalj i årets Svenska Cupen.
Ninjas in Pyjamas tar brons i Svenska Cupen. Det står klart efter att laget besegrat Alliance i söndagens bronsmatch på Space Arena.

— Det är alltid gött att vinna! säger NIP-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner.

Laget spelade tävlingen med två stand-ins i form av Max "maxster" Jansson och Leo "Silence" Ingvarsson. Talangerna spelade bra men faktumet att laget inte hunnit förbereda sig mycket tillsammans menar REZ påverkade hur bra de kunde spela.

— Det är väldigt svårt för dem att hoppa in så här och det var väldigt rörigt på servern och i Teamspeak, kan jag säga. Vi är väldigt glada över att vi kunde vinna den här matchen. Självklart önskade vi att vi kunde gå längre, men det är svårt.

Segern satt dock långt inne för de regerande mästarna. Laget förlorade den inledande kartan Inferno med 5-13 efter en stark insats av Niclas "PlesseN" Plessen. På Overpass kvitterade NIP och matchen kom att avgöras på Ancient.

Där tog NIP kommandot direkt. Trots att laget förlorade den inledande pistolrundan visade ninjorna prov på imponerande försvarsspel. I halvtid ledde laget med 9-3. När NIP sedan vann den andra halvlekens pistolrunda kunde laget gå upp till en 11-3-ledning som visade sig vara ointaglig för Alliance. Kartan slutade till slut 13-6.

Senare på söndagskvällen spelas finalen i Svenska Cupen mellan Eyeballers och Godsent.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..