×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangerna tar plats i Ninjas In Pyjamas under Svenska Cupen

1
Två svenska 18-åringar får chansen att visa upp sig i Ninjas In Pyjamas-tröjan.
Under helgen som kommer spelas slutspelet av Sveriges största CS-tävling Svenska Cupen. En stor snackis inför slutspelet har varit vilken femma Ninjas in Pyjamas ska ställa upp med efter att laget bänkat två av sina svenska stjärnspelare Hampus "hampus" Poser och Ludvig "Brollan" Brolin.

Eftersom tävlingen kräver att lagen som ställer upp har minst tre svenska spelare i femman krävdes någon form av ändring i femman jämfört med den lina som laget ställt upp med i de senaste tävlingarna, då man ersatt hampus och Brollan med dansken Patrick "es3tag" Hansen och spanjoren Alejandro "alex" Masanet.

Nu står det klart att det blir de svenska talangerna Max "maxster" Jansson och Leo "Silence" Ingvarsson som tillsammans med Fredrik "REZ" Sterner säkerställer en svensk kärna i NIP under Svenska Cupen. Under måndagskvällen meddelades vilka laguppställningar som de deltagande lagen registrerat för tävlingen och i NIP.s laguppställning finns förutom den svenska trion danskarna Kristian "k0nfig" Wienecke och es3tag.

Att 18-årige maxster var en av spelarna som får chansen i NIP kommer inte som en större överraskning. Talangen har kontrakt med NIP och har hoppat in för huvudlaget vid flera tillfällen under 2023 när behov har funnits.

Desto mer överraskande är det att Silence tar plats i NIP.s femma. AWP-talangen, som också han är 18 år, har aldrig representerat NIP tidigare och organisationen har inte officiellt presenterat honom som ett nyförvärv.

Tidigare i veckan skrev dock den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall att Silence fått en förfrågan om att ingå i NIP:s akademilag Young Ninjas – uppgifter som inte ännu bekräftats av varken NIP eller spelaren själv.

Ninjas In Pyjamas femma i Svenska Cupen:
Fredrik "REZ" Sterner
Max "maxster" Jansson
Leo "Silence" Ingvarsson
Kristian "k0nfig" Wienecke
Patrick "es3tag" Hansen

Artikelbild: Daniel Sandström och Kim Andersson

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..