×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers till Svenska Cupen-final efter galen comeback mot Alliance

1
Eyeballers är klara för ännu en Svenska Cupen-final!
Sveriges just nu högst rankade lag Eyeballers är klara för final i Svenska Cupen. Laget vann sin semifinal mot Alliance med 2-0 efter en otrolig comeback på Inferno.

Matchen inleddes på Alliances kartval Vertigo och öppningskartan blev en ensidig historia. Casper "SHiNE" Wennerberg var fenomenal på kartan och visade vägen med 22 kills på kartan som Eyeballers tog hem med siffrorna 13-6.

Eyeballers kartval Inferno blev en betydligt mer svängig historia. Alliance öppnade med ett fantastiskt försvarsspel och gick till halvtidsvila med en ledning på hela 11-1. En tredje karta såg minst sagt nära förestående ut men Eyeballers svarade med att också ställa upp ett ogenomträngligt försvar och lyckades makalöst nog tvinga fram en övertid på kartan.

Med den andra halvlekens fantastiska resultat i ryggen kunde Eyeballers sedan stänga kartan på övertiden med siffrorna 16-14. Ludvig "HEAP" Alonso var den spelare i Eyeballers som gjorde mest skada under kartan med en imponerande ADR på 91,5.

För Eyeballers innebär segern att laget får spela sin andra raka Svenska Cupen-final. Förra året förlorade laget mot Ninjas in Pyjamas och belönades med ett silver för sin insats. Vilka som blir Eyeballers motståndare avgörs under kvällen då just NIP ställs mot Godsent i den andra semifinalen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..