Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent till final i Svenska Cupen – skrällvann mot Ninjas In Pyjamas

1
De regerande Svenska Cupen-mästarna missar årets final.
Det blir Godsent som får möta Eyeballers i finalen av årets upplaga av Svenska Cupen. Det står klart efter att laget överraskat och besegrat de regerande mästarna Ninjas in Pyjamas i semifinalen med 2-1 i kartor.

För Godsent väntar nu final på söndagskvällen medan Ninjas In Pyjamas får spela bronsmatch tidigare på eftermiddagen. I bronsmatchen får NIP möta Alliance i en match som är schemalagd att börja klockan 15:00. Finalen spelas sedan klockan 18:30.

Det var ett synbart taggat Godsent som inledde lördagens semifinal i ett rasande tempo på Ancients T-sida. Laget, anförda av den före detta NIP-spelaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, öppnade matchen med åtta raka rundvinster och gick till halvtidsvila med en 11-1-ledning i ryggen. Även om NIP vann den andra halvlekens pistolrunda var försprånget alldeles för stort och kartan slutade 13-4.

På Overpass spelade NIP upp sig ordentligt. Kristian "k0nfig" Wienecke och Fredrik "REZ" Sterner visade vägen för NIP som, framförallt tack vare fint försvarsspel, kvitterade efter 13-7 på kartan.

Avgörandet på Mirage blev sedan en jämn historia där lagen höll jämna steg med varandra under den första halvleken. I den andra halvleken plockade Godsent sedan fram det fina anfallsspel laget visade upp i matchens första karta och laget kunde rycka ifrån och till slut säkra en vinst med 13-8.