×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent och Apeks Rebels till final i Dreamhacks BYOC-tävling: "Här för att vinna"

2
Två proffslag ställs mot varandra i Dreamhack Winters BYOC-final.
Två proffslag ställde upp i höstens upplaga av Dreamhacks BYOC-tävling och det blev de två stora förhandsfavoriterna som till slut får spela final i tävlingen. Både Apeks Rebels och Godsent, som blev direktseedade till tävlingens semifinal, har gått obesegrade och möter varandra på Dreamhacks scen på söndag förmiddag.

– Vi är här för att vinna och ser fram emot att tävla på scen, säger Apeks Rebels-spelaren Adam "bq" Bergqvist i en intervju med Fragbite efter att laget säkrat en finalplats.

Kan du berätta lite om er resa till finalen?

– Det har varit lite av en walk in the park faktiskt. 13-2 var det mesta som motståndarna fick men imorgon kommer det att bli en tuff match så klart.

Ni möter Godsent i finalen, vad har du för tankar om den matchen?

– Jag ser det som en erfarenhet att få möta dem på LAN. Speciellt för mitt lag som är lite oerfarna när det kommer till att spela på scen. Vi ser det som en lärningsprocess.

– Det är en rolig femma tycker jag med Kalle "Ro1f" Johansson i spetsen nu också. Jag är bra vän med honom och glad för hans skull. De ser tuffa och väldigt bra ut.

Är det någon särskild spelare ni behöver sätta stopp för imorgon

– Det är nog bob (Jonatan "bobeksde" Persson, reds. anm.), han har så många idéer och han kan hitta luckor var som helst. Han är lite lurig.

Finalen mellan Godsent och Apeks Rebels spelas klockan 11:00 imorgon söndag. Totalt 160 000 kronor i prispengar står på spel i matchen.

Se hela intervjun med bq:


Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..