×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce om pressen efter uppehållet: "Oroade mig mycket"

1
En av världens bästa AWP-spelare öppnar upp om känslorna efter tiden i Ninjas In Pyjamas.
Under tisdagen släppte det danska storlaget Astralis en dokumentärserie i fyra delar som fått namnet Behind The Stars. I det första avsnittet av serien, som spelades in i januari tidigare i år, öppnar lagets AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz upp om sin tid i Sverige som Ninjas in Pyjamas-spelare.

dev1ce anslöt till NIP våren 2021 men hann bara spela i laget åtta månader innan han blev sjukskriven. Någon comeback i NIP blev det inte utan dansken återvände till Astralis inför 2023.

— Jag bytte till NIP och kände att det var rätt val då. Men snabbt hände många saker i mitt liv som ledde till att jag blev ganska ensam i Sverige. Det var en hektisk period i mitt liv som resulterade i att jag var tvungen att stanna för att reda ut vem jag var och vad jag egentligen ville, berättar han.

Att komma tillbaka efter så lång tids frånvaro var inte enkelt för dev1ce. En stor prövning för dansken var hans första stora LAN-tävling efter sjukskrivningen — gruppspelet i Blast Premier Spring.

— Den första tävlingen, Blast, var väldigt stressig. Min kropp behövde bli van, jag hade mycket tankar och kunde inte sova... Jag kände definitivt en stor press. Jag oroade mig mycket och försökte se framåt. Vad kommer att hända? Hur kommer min kropp att reagera? Vad gör jag om jag börjar må dåligt igen? Då är det färdigt med mig, säger han.

— Det värsta som skulle kunna hända är att jag återfaller i samma mönster som jag var i innan jag blev sjukskriven då jag inte tog hand om mig själv. Att jag skulle bli tvingad att sluta spela på grund av stress igen och att det skulle resultera i att jag inte längre skulle vilja spela Counter-Strike.

Trots den stora pressen tog sig dev1ce igenom Blast-gruppspelet och under året har han varit en av lagets bästa spelare. I veckan är han återigen tillbaka i Köpenhamn för att delta i Blast Premier Fall Finals där Astralis lottats till samma grupp som Complexity Gaming, Team Vitality och Heroic.

Se hela första avsnittet av Behind The Stars:
Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL och Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..