×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

REZ får chans till dansk revansch — inbjuden till ny tävling i Köpenhamn

2
Copenhagen Gaming Week kommer att ha en CS-tävling där Ninjas In Pyjamas och Astralis deltar.
Den svenska stjärnriflern Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas hade inte någon lyckad sejour i Köpenhamn den här veckan. Laget slutade på en delad sistaplats i Blast Premier Fall Finals efter att ha förlorat två raka gruppspelsmatcher mot Faze Clan och Natus Vincere.

Som tur är kan REZ ändå snart få revanschera sig i Köpenhamn. NIP och det danska storlaget Astralis är nämligen inbjudna att delta i en ny LAN-tävling som kommer att äga rum under Copenhagen Gaming Week i januari.

Att NIP är ett av de deltagande lagen avslöjades något oväntat genom ett pressmeddelande på Astralis hemsida där organisationen skriver att det kommer att arrangeras en tävling och att Astralis och NIP blivit inbjudna till den. Tävlingen kommer att spelas den 12—14 januari men några fler detaljer än så har ännu inte avslöjats.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..