×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NIP utslagna ur Blast Premier Fall Finals — trots storspel från REZ på Mirage

1
Ninjas In Pyjamas slutar på en delad sistaplats i Blast Premier Fall Finals.
Det blev ingen resultatmässig succé för Ninjas in Pyjamas ommöblerade femma i Blast Premier Fall Finals. Laget förlorade mot Aleksi "Aleksib" Virolainen och hans Natus Vincere med 0-2 i den avgörande gruppspelsmatchen.

Förlusten var NIP:s andra raka i tävlingen vilket innebär att man slutar på en delad sistaplats. Det svenskägda laget lyckades inte vinna en karta under gruppspelet utan förlorade bägge sina matcher med 0-2.

För svensk del bjöd Fredrik "REZ" Sterner på en stark och en mindre stark karta mot Navi. På Overpass, som slutade 13-11 till Navi, var svensken i botten av scoreboarden med 11 kills tillsammans med nyförvärvet Alejandro "alex" Masanet.

Desto bättre var REZ på Mirage där han var NIP:s dödligaste spelare med 17 kills. Svenskens fina insats räckte dock inte till och Navi vann med 13-6.

För NIP väntar nu någon veckas vila innan laget deltar i Svenska Cupen-slutspelet nästa helg.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..