×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tung start för REZ i Köpenhamn — förlorar mot världsettan

1
Fredrik "REZ" Sterner kunde inte rubba Faze Clan.
Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas hade en tuff uppgift när man på onsdagsförmiddagen ställdes mot världsettan Faze Clan i Blast Premier Fall Finals-gruppspelet. Och någon skrällvinst blev det inte för NIP i matchen som slutade med en 2-0-vinst för Faze Clan.

REZ fick en tuff start på matchen när ninjorna förlrade sitt eget kartval Vertigo med 6-13. Svensken fick inte spelet att stämma och avslutade kartan med 0.72 i HLTV-rating — lägst av alla spelare på servern.

På Nuke stod REZ för en bättre individuell prestation men som lag räckte NIP inte till mot världens just nu överlägset starkaste CS-lag. Kartan slutade 13-9 till Faze efter imponerande spel från framförallt Russel "Twistzz" Van Dulken som säkrade 21 kills på kartan.

För NIP väntar nu ett avgörande utslagsmöte på torsdag då laget ställs mot förloraren i matchen mellan Cloud9 och Natus Vincere. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 10:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..