×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Han blir s1mples ersättare i Natus Vincere: "Min största dröm"

2
18-årigt superlöfte får chansen i Natus Vincere.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev chockade CS-världen tidigare i veckan när han meddelade att han tar ett paus från professionellt spelande. Nu har hans lag Natus Vincere presenterat en ersättare till världsstjärnan.

Det är den 18-årige ukrainska AWP-talangen Igor "w0nderful" Zhdanov som kommer att få uppgiften att fylla s1mples minst sagt stora skor. Supertalangen värvas från Sprout > dit han värvades för bara några månader sedan inför höstsäsongen.

— Jag är glad över att gå med i en så legendarisk organisation som Navi! Det har varit min största dröm ända sedan jag började spela CS. Det är uppenbart, eller hur?, säger w0nderful i ett uttalande till Natus Vinceres hemsida.

— Jag vet att det är svårt att helt ersätta en spelare av s1mples kaliber och uppfylla allas förväntningar, men tro mig, jag kommer att göra allt som står i min makt!

Innan w0nderful anslöt till Sprout spelade han för Team Spirit. Det är också där han skördat sina största sportsliga framgångar med en turneringsvinst i Fireleague Global Finals år 2022 samt en kvartsfinalplats i Majorn i Rio samma år.

Natus Vincere är nu:
Valeriy "b1t" Vakhovskiy
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Justinas "jL" Lekavicius
Ivan "iM" Mihai
Igor "w0nderful" Zhdanov


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..