×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter kritikstorm – ryska insidern ska "sluta posta rykten"

1
Flera proffsspelare har kritisera CS-profilen efter hans inlägg i sociala medier.
Det har stormat kring den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov de senaste dagarna. Efter att ryssen i måndags delat ett rykte om Nikola "NiKo" Kovač har mängder av CS-fans kritiserat honom för att sprida osanningar.

Efter kritiken väljer OverDrive nu att ändra sin inställning till att sprida vidare rykten på sociala medier. I ett inlägg på X skriver han att han inte längre kommer att skriva om rykten eftersom han insett att det kan skada de personer som ryktena gäller.

"Jag har bestämt mig för att aldrig skriva om rykten här. Det kan skada ett 'ryktesobjekt' och det är det sista jag vill! 'Insides' är unikt innehåll och när man byter till 'rykten' multiplicerar man sin contents unikhet med en nolla", skriver OverDrive.


Efter OverDrives inlägg om NiKo har flera proffsspelare, bland annat Russel "Twistzz" Van Dulken och Oleksandr "s1mple" Kostyliev kritiserat OverDrive för innehållet han sprider på sina sociala medier.

Artikelbild: OverDrive/Twitch och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..