×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

m0NESY berättar om sitt största problem med CS2

1
G2 Esports-stjärnan har en stor önskan till Valves utvecklare.
Det har gått nästan två månader sedan lanseringen av Counter-Strike 2. Releasen har präglats av en hel del kritik från spelarbasen och speltillverkaren Valve har ägnat tiden efter releasen till att åtgärda buggar och problem med spelet.

Nu har G2 Esports-stjärnan Ilya "m0NESY" Osipov delat med sig av sina tankar om CS2. Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews menar m0NESY att han överlag är nöjd med spelet men att det finns en sak som stör honom.

— Det enda jag inte gillar är att skjutandet känns bättre på Workshop-kartor med 0 ping än under en vanlig match, säger m0NESY och fortsätter.

— Jag vill inte klaga, men när jag sprayar med M4:an eller AK:n kändes det mer träffsäkert tidigare och jag hade lättare att träffa huvuden. Det hände mig aldrig i CS:GO. Det känns som att sprayen i CS2 aldrig hamnar i huvudet.

Att CS2 känns annorlunda att spela på LAN jämfört med online är m0NESY inte ensam om att tycka. Redan efter de första tävlingarna i spelet uttalande bland annat Faze Clan-spelaren Russel "Twistzz" Van Dulken liknande kritik mot spelet.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..