×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

G2-chefen vägrar sälja m0NESY: "Inte till något pris"

1
Lagets AWP-stjärna är inte till salu, men kanske Nikola "NiKo" Kovač.
Efter att den saudiägda organisationen Falcons Esports signat stjärncoachen Danny "zonic" Sørensen till sitt nya projekt har CS-världen svämmat över av transferrykten. Ett av ryktena gör gällande att Falcons riktat in sig på att värva superstjärnorna Ilya "m0NESY" Osipov och Nikola "NiKo" Kovač från G2 Esports.

Nu dementerar G2:s general manager Petar Marković bestämt att åtminstone m0NESY skulle vara till salu. I ett uttalande till CS-sajten HLTV säger Marković att det inte finns en chans att laget säljer honom.

— Vi överväger inte några erbjudanden för m0NESY. Vi är inte ute efter att sälja honom till något pris överhuvudtaget eftersom vi inte behöver och det är vad vi redan sagt till de lag som frågat oss om honom, säger Marković.

Om NiKo är G2-chefen inte lika bestämd, vilket har gjort att spekulationer om en försäljning till Falcons dragit igång.

— NiKo är en av de bästa spelarna som någonsin har rört spelet som vi älskar och lever för och det vore extremt svårt att ersätta honom rakt av, sade Marković om världens kanske bästa rifler.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..