×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwks kvalsuccé — säkrar plats i ESL Challenger Atlanta

1
Apeks vann kvalet till ESL Challenger Atlanta.
Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks får tävla i USA i höst. Laget vann det europeiska kvalet till miljonturneringen ESL Challenger Atlanta och blir därmed ett av de åtta lag som deltar i tävlingen.

Vägen till kvalvinsten blev tuffast möjliga för Apeks som förlorade sin öppningsmatch mot For The Win Esports i kvalets double elimination-bracket. Förlusten innebar att laget behövde vinna fem raka matcher utan att förlora — något man lyckades med (en av vinsterna var dock på walkover).

I kvalfinalen, som spelades på lördagskvällen, besegrades Forze med 2-0 i kartor efter två vinster på MIrage (16-13) och Inferno (13-10). nawwk var, tillsammans med lagkamraten Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski, kvalfinalens dödligaste spelare med 42 respektive 48 kills.


ESL Challenger Atlanta spelas den 15—17 december och har 100 000 dollar (~1 miljon kronor) i prispotten. Sedan tidigare har bland annat Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion bjudits in till tävlingen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..