×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska profilerna vädjar till Fnatic: "Våga satsa på svenskar!"

2
Flera svenska CS-profiler hoppas att Fnatic värvar fler svenska spelare.
Till följd av att Ninjas in Pyjamas de senaste veckorna valt att bänka två av sina svenska spelare finns det just nu inga svenska topplag på CS-scenen. Nu hoppas flera svenska CS-profiler att Fnatic ska gå tillbaka till en svensk core genom att plocka upp fler svenska spelare.

Den före detta NIP-spelaren, och numera kommentatorn, Adam "friberg" Friberg är en av dem som vädjat till Fnatic. I ett inlägg på X skriver friberg att han hoppas på en femma bestående av Fnatic-spelaren Freddy "KRiMZ" Johansson, de två bänkade NIP-spelarna Hampus "hampus" Poser, Ludvig "Brollan" Brolin samt Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson.

"DO IT", skriver friberg i inlägget.


Även fribergs kommentators-kollega Jesper "kREATIV" Sedendahl hör till dem som vill se fler svenskar i Fnatic.

"cArn lämnar dörren öppen åt idén att ha en core från en region. Jag går gärna över till orange och svart merch om vi får ett svensk flag på Fnatic igen. Våga satsa på svenskar", skriver kREATIV och taggar organisationen.

Den brittiska organisationen, som under flera år mönstrade helsvenska CS-femmor, är just nu nere på fyra spelare i laget efter att den brittiske stjärnspelaren William "mezii" Merriman lämnat. Situationen innebär att det finns en möjlighet för Fnatic att åtminstone delvis återgår till sin forna strategi och värvar svenska spelare.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Esportstudion

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..