×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Richard Lewis: s1mple kan lämna CS för Valorant

1
Den framträdande journalisten tror att världens bästa CS-spelare kan överge spelet.
Häromveckan meddelade Oleksandr "s1mple" Kostyliev att han tar en paus från sin proffskarriär som CS-spelare. Nu tror esportjournalisten Richard Lewis att det finns en risk att stjärnan inte kommer tillbaka till spelet.

I ett avsnitt av Alex "Mauisnake" Ellenbergs podcast Mauisnake Show berättar Lewis att han fått höra från flera källor att s1mple är utbränd och avskyr Counter-Strike 2. Detta stärkes Lewis tro om att AWP-stjärnan inte kommer att komma tillbaka.

— Han hatar verkligen det här spelet, det är vad alla säger. Och jag har inte pratat med honom om det själv, men jag får intrycket att det inte är en lögn, säger han och fortsätter:

— Vi alla vet att han spelar Valorant, vi alla vet att han gillar en utmaning och vi alla vet att han skulle få en summa som världen förmodligen aldrig har sett inom esporten om han går till Valorant. Och det är inte omöjligt att han skulle kunna spela Valorant för Navi. Jag har förutsett det ett tag, och jag tror att vi är så nära att förlora världens bästa genom tiderna till Valorant.

Se Lewis prata om s1mple:

Artikelbild: Stefan Romare och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..