×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

joel nekar anklagelserna: "Extremt orättvist"

0
Svenska talangen svarar nu på anklagelserna om matchfixing.
Tidigare idag gick ESIC ut med att de har stängt av Joel "joel" Holmlund för matchfixing. Nu har den svenska spelaren svarat på anklagelserna. Han berättar att pratade med ESIC-chefen Ian Smith när han fick sin första notis från ESIC.

joel menar att de då valde att inte ta några vidare handlingar just då. 18-åringen säger att efter de kvalat till Blast Showdown, där de vann över svensklaget 416Olsk, så kände sig ESIC tvungna att göra något. Detta efter att flera personer gjort om inlägg på Twitter efter denna matchen. En som gjorde detta var Robin "robiin" Sjögren.

Samma kväll som detta kvalet fick joel ett nytt meddelande av ESIC.

"Idag valde de att göra ett offentligt uttalande. Det är extremt orättvist. De anklagar mig fortfarande för flera saker som jag inte gjorde, vilket är rätt självklart", skriver joel och fortsätter: "Jag är fortfarande villig att samarbete med ESIC och kommer att ge mitt slutgiltiga svar runt 6 oktober tillsammans med min advokat".

Fragbite har sökt joel för en kommentar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..