×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance vinner första CS-titeln efter maratondag på Inferno Online: "Fan vad man är trött"

2
Det nya svenska CS-laget vann till slut sin första tävling tillsammans.
Efter en minst sagt lång dag lyckades Alliance till slut säkra vinsten i Subway Suberior Leagues LAN-finaler. Nästan elva timmar efter slutspelets start besegrade laget Lilmix i finalen på Inferno Online i Stockholm och säkrade därmed sin första titel sedan laget bildades.

Alliance
b0denmaster, robiin, twist, avid, PlesseN

Lilmix
L00m1, susp, SeBreeZe, quix, melonhead

Finalmatchen, som till följd av stora förseningar på grund av tekniska problem var färdigspelad långt efter 03:00 natten till söndagen, slutade 2-1 till Alliance efter att laget vunnit Anubis (13-5) och Overpass (13-7). Lilmix kartvinst kom på lagets eget pick Mirage som slutade 13-5.

Alliances väg till final gick genom vinster mot Freee Agents och Kappa Bar — två matcher som slutade 2-0 till Alliance. Trots 2-0-resultaten blev kvällen ändå väldigt lång för vinnarna, då de innan slutspelet spelade en utdragen bo3 i i onlinetävlingen A1 Gaming League som började strax innan klockan 14:00. Totalt spelade laget hela fyra bo3-matcher på 13 timmar.

— Det känns bra att äntligen vara klara, men fan vad man är trött. Jag är helt slut. Vilken lättnad att vinna, sade Robin "robiin" Sjögren efter finalmatchen.

Vad är det som avgör finalen ikväll?

— Vi har nog ett lite större djup i vår map-pool och har spelat ihop lite mer. I CS2 är det lite mer random, alla kan skjuta och det är lite färre rundor.

Hur ska ni fira vinsten?

— Jag har inte bestämt mig än, men jag tror att jag ska gå och lägga mig. Jag får se om jag blir övertalad till något annat, men jag tror det är så jag firar denna vinsten.


Artikelbild: Daniel Sandström

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..