×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för svenskarna – Alliance och Eyeballers avancerar i Yalla-kvalet

2
De två svenska femmorna har levererat i kvalet till Yalla Compass.
Kvalet till miljonturneringen Yalla Compass har blivit en riktig succé för de svenska deltagarna. Efter att Godsent säkrat avancemang i kvalet förra vecka kunde också Alliance och Eyeballers under onsdagen spela till sig topplaceringar i kvalets swiss-gruppspel.

Eyeballers var först att säkra avancemang under onsdagen efter att man besegrat TSM med 2-0 i kartor. Lagets in-game leader Casper "SHiNE" Wennerberg var tillbaka på servern och glänste med 39 kills på Inferno (13-10) och Overpasss (16-14).

Senare på kvällen var det Alliances tur att ta sin tredje vinst i gruppspelet. Laget vann sitt möte med det polska laget Anonymo Esports med 2-0 efter storspel från Robin "robiin" Sjögren och Niclas "PlesseN" Plessen.

Segrarna innebär att svensklagen nu får spela ytterligare ett swiss-gruppspel i kvaltävlingen. I nästa fas kommer 8 direktinbjudna lag ställas mot de 8 lag som tagit sig vidare från kvalets första gruppspelsfas.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..